Vacature

Werk jij graag op grote hoogte terwijl je met beide benen op de grond blijft?
 
Gezocht: MACHINIST / CHAUFFEUR voor autolaadkranen en minikranen
 
Hoe een gemiddelde dag bij Martens eruitziet? Je komt op de zaak, pakt een bak koffie en kijkt welke adressen je voor die dag hebt. In de ochtend een reclamebord op het dak van een kantoor hijsen, daarna glas plaatsen aan de achterzijde van een nieuwe woning, om tot slot een ruit te vervangen op 35 meter hoogte. Vervolgens terug op de zaak, nog even een bakkie met collega’s en napraten over de dag.
Realiseer je dat geen dag hetzelfde is, je werkt (bijna) iedere dag met andere kranen op andere locaties.
 
Het is handig als je al wat ervaring hebt met kranen, maar wij vinden het ook geen probleem als we je de fijne kneepjes van ons mooie vak nog moeten bijbrengen. Je moet wel minimaal een BCE rijbewijs hebben.
 
Wij zijn een stelletje vakidioten, bij ons gaat het altijd over kranen, dus we vinden het leuk als jij ook enthousiast en leergierig bent. Wat we het belangrijkste vinden is dat jij met goeie zin naar je werk gaat, en met goeie zin weer thuiskomt. Als jij het tijd vindt voor een cursus of als je door wil groeien naar ons zwaarder materieel dan kunnen we daarover in gesprek.
 
Je komt terecht in een hecht familiebedrijf dat dit jaar 65 jaar bestaat en geleid wordt door de derde generatie “Martens”. We zijn trots op ons wagenpark met 12 kranen en 14 medewerkers. Onze grootste kraan kan tot 57 meter en aankomend jaar wordt weer een deel van ons wagenpark vernieuwd met elektrische kranen.
 
Heb je interesse dan nodigen we je graag uit voor een bak koffie! Je hoeft geen uitgebreide CV en motivatiebrief te sturen, maar we krijgen wel graag een korte mail waarin je vertelt waarom je bij ons wil werken en wat je ervaring tot nu toe is. Stuur je mail naar info@martensbest.nl en wie weet tot snel!

Geplaatst in Uncategorized.