Glaszetten met de kraanwagen

Onze grootste kraanwagen heeft een capaciteit van 225 ton/meter en de kraan reikt tot maar liefst 57 meter. Met een glaszuiger pakt de kraan ruiten zonder problemen op en brengt ze omhoog. Glas zetten op een moeilijk bereikbare plek is daarmee een koud kunstje.

Over of zelfs door uw pand

We pakken het glas op met een glaszuiger om het op de plaats van montage te brengen. Maar dankzij ons uitgebreide wagenpark hebben we ook kraanwagens waarmee we in uw pand kunnen komen. We brengen de ruiten tot aan de sponning zodat overpakken niet nodig is.

Nauwkeurig plaatsen van glas

Onze medewerker staat niet bij de vrachtwagen, maar op de plek waar de ruit moet komen. Daarmee ziet hij precies wat hij doet en brengt hij de ruit heel nauwkeurig in de juiste positie in de sponning. De glaszetter kan de ruit vervolgens afmonteren.

Onze dienstverlening is uitgebreid

Op basis van uw informatie kunnen we goed inschatten welke kraanwagen en/of glaszuiger we nodig hebben. Indien nodig komen we ter plekke kijken welk materiaal er nodig is. Ook het ophalen van glas bij de fabriek en het tussentijds opslaan in onze buitenopslag is geen enkel probleem. Natuurlijk voeren we oud of gebroken glas graag voor u af.

Glaszuigers voor alle soorten glas

We rusten onze kraanwagens uit met de juiste glaszuiger voor uw glas. We vervoeren en plaatsen ruiten tot maar liefst 3,2 × 6 meter. Om gebogen glas op te pakken hebben we zelfs een speciale glaszuiger voor onze kraanwagens.

Wilt u glas laten zetten met een kraanwagen?

Wij helpen u om de ruiten op de juiste plek te krijgen met onze kraanwagens. Neem contact met ons op voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.