Nieuws

Vacature

Werk jij graag op grote hoogte terwijl je met beide benen op de grond blijft?
 
Gezocht: MACHINIST / CHAUFFEUR voor autolaadkranen en minikranen
 
Hoe een gemiddelde dag bij Martens eruitziet? Je komt op de zaak, pakt een bak koffie en kijkt welke adressen je voor die dag hebt. In de ochtend een reclamebord op het dak van een kantoor hijsen, daarna glas plaatsen aan de achterzijde van een nieuwe woning, om tot slot een ruit te vervangen op 35 meter hoogte. Vervolgens terug op de zaak, nog even een bakkie met collega’s en napraten over de dag.
Realiseer je dat geen dag hetzelfde is, je werkt (bijna) iedere dag met andere kranen op andere locaties.
 
Het is handig als je al wat ervaring hebt met kranen, maar wij vinden het ook geen probleem als we je de fijne kneepjes van ons mooie vak nog moeten bijbrengen. Je moet wel minimaal een BCE rijbewijs hebben.
 
Wij zijn een stelletje vakidioten, bij ons gaat het altijd over kranen, dus we vinden het leuk als jij ook enthousiast en leergierig bent. Wat we het belangrijkste vinden is dat jij met goeie zin naar je werk gaat, en met goeie zin weer thuiskomt. Als jij het tijd vindt voor een cursus of als je door wil groeien naar ons zwaarder materieel dan kunnen we daarover in gesprek.
 
Je komt terecht in een hecht familiebedrijf dat dit jaar 65 jaar bestaat en geleid wordt door de derde generatie “Martens”. We zijn trots op ons wagenpark met 12 kranen en 14 medewerkers. Onze grootste kraan kan tot 57 meter en aankomend jaar wordt weer een deel van ons wagenpark vernieuwd met elektrische kranen.
 
Heb je interesse dan nodigen we je graag uit voor een bak koffie! Je hoeft geen uitgebreide CV en motivatiebrief te sturen, maar we krijgen wel graag een korte mail waarin je vertelt waarom je bij ons wil werken en wat je ervaring tot nu toe is. Stuur je mail naar info@martensbest.nl en wie weet tot snel!

Electrificatie kraan

Nieuw Nieuw Nieuw!!! Afgelopen week is onze 100% elektrische autolaadkraan afgeleverd de 1e van een serie van 3 en is ook direct in gebruik genomen. Het betreft een 4assige Scania R500 met ’s wereld eerste elektrische 68tm Effer autolaadkraan met een reikwijdte van 32m. De kraan is geheel zelfvoorzienend doordat er een accupakket onder het voertuig zit en dus niet afhankelijk van bouwstroom. De achterzijde van het voertuig is geheel afneembaar waardoor er een zeer compact en wendbaar voertuig ontstaat, met ook nog voorpoten in de wielkuipen is ook dit weer een zeer multifunctioneel voertuig geworden.

Nieuw!! Eurodieplader

Door de steeds hoger wordende ladingen hebben wij vanaf heden een nieuwe Eurodieplader aan ons wagenpark toegevoegd.

vloerhoogte 32cm lengte kuip 860cm + 400cm uitschuifbaar

Schuifzeil systeem

Heeft u ze al zien rijden? Sinds enkele weken hebben wij diverse afneembare laadbakken met Netcap schuifzeil systeem in gebruik genomen. Met dit systeem hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke manier gevonden om lading afgesloten en beschermd tegen weersinvloeden te transporteren en toch snel en eenvoudig met de kraan te kunnen lossen. De laadbakken kunnen op al onze bakwagens en aanhangers uitgewisseld worden.

 

Full electric kraanwagen

Binnenkort in ons wagenpark 100% elektrische kraan.

Houd de pagina in de gaten voor meer informatie.

.

Afneembare bak met schuifzeil

Momenteel staan er twee huifbakken in bestelling.

Deze gaan wij gebruiken voor het beschermen van de goederen tegen weersinvloeden ze zijn uitwisselbaar op bijna al onze voertuigen.

 

Carrier TC1

Nieuw in het assortiment een volledig electrische en afstand bestuurbare transport wagen.

 

Robby 420XL

Vanaf nu leverbaar een Glaslift tot 420kg hijsvermogen met of zonder machinist!