Kraanwagens voor elke klus

We hebben een uitgebreid arsenaal aan kraanwagens, om kraanwerkzaamheden met gemak uit te voeren. Of het nu om een hoog gewicht gaat of juist om een grote hoogte, wij hebben de juiste kraanwagen voor uw uitdaging.

Hoog gewicht of grote hoogte

Met onze kraanwagen plaatsen we uw materialen of objecten op elke plek die u wilt. Met onze kraanwagens gaan we over gebouwen, door gebouwen of eromheen. Voor elke uitdaging hebben we een passende oplossing dankzij hoogwaardig materiaal.

Martens Transport heeft Nederlands grootste kraanwagen

Eén van onze kraanwagens is de sterkste en langste opvouwbare autolaadkraan van Nederland. Het hefvermogen van deze 225 tons kraanwagen is maximaal 38.000 kilo en de hijshoogte 57 meter. De wagen heeft een jib en lier en we kunnen hem uitbreiden met een tweede jib.

Kraanwagen huren met bediening

Heeft u een kraanwagen nodig om uw vracht te vervoeren en plaatsen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elektrisch kraan

Heeft u werkzaamheden inpandig? Moet u aan strenge regels voldoen om geluidsoverlast te beperken? Worden er strenge eisen gesteld aan emissieloos verticaal transport? Is er geen mogelijkheid voor een zware bouwaansluiting? Of wilt u alleen samenwerken met bedrijven die bewust bezig zijn met duurzame transportoplossingen? Wij hebben de oplossing! Wij zijn volledig zelfvoorzienend doormiddel van een accupakket dat dagelijks wordt opgeladen door de groene stroom van ons zonnedak. Wij voeren volledig emissieloos hijswerkzaamheden uit en ook nog eens muisstil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bakwagen met kraan

30 ton/meter
hijshoogte tot 16 meter

Kraan met jib

42 ton/meter met jib (knikarm)
hijshoogte tot 29 meter

Kraan met jib

80 ton/meter met jib (knik-arm)
hijshoogte tot 30 meter

Kraan met jib en lier

140 ton/meter
hijshoogte tot 42 meter

Elektrische Kraan

68 ton/meter
hijshoogte tot 35 meter

Kraan met jib

52 ton/meter
Hijshoogte tot 34 meter

Kraan met jib en lier

100 ton/meter
hijshoogte tot 30 meter

Kraan met dubbele jib en lier

225 ton/meter
hijshoogte tot 57 meter