Impressie Open dag

Beste relatie,

Wat was de open dag ter ere van ons 60-jarig jubileum geslaagd! Vele van jullie wisten afgelopen zaterdag 25 augustus de weg te vinden naar ons bedrijf. Wij waren vereerd met zo veel belangstelling, bestaande opdrachtgevers, potentiële klanten, leveranciers en andere geïnteresseerde hebben wij mogen verwelkomen.

De open dag gemist? FilmPloeg heeft een prachtige sfeerimpressie gemaakt van de voor ons zeer succesvolle dag. De aftermovie bevat ook beelden van onze nieuwe kraanauto, de nieuwe trots van Martens Best. Binnenkort volgt hierover meer.

Kees en Chiel Martens: “Namens het hele team willen wij iedereen bedanken voor alle complimenten die wij hebben gekregen. Het doet ons goed dat ons werk wordt gewaardeerd. Graag zien we jullie nog eens terug en hopen op een succesvolle voortgang van onze samenwerking.”

Bekijk de aftermovie

Martens Best is al 60 jaar een begrip in de transportwereld en dé experts in transport met kraanwagens. Ons team bestaat uit 13 bevlogen personen met liefde voor het vak. Voor iedere uitdaging hebben wij een passende oplossing; van een minikraan tot onze nieuwste kraanwagen, de 225 t/m kraan van 57 meter op de nieuwe Scania.  Volg ons ook op Facebook voor een kijkje achter de schermen.

Geplaatst in Uncategorized.