Minikraan: compact en wendbaar

Voor kraanwerkzaamheden heeft u niet altijd een grote kraanwagen nodig. Onze minikranen zijn bijvoorbeeld erg handig als u beperkte ruimte heeft of in een pand kraanwerkzaamheden wilt uitvoeren. De wendbare minikranen passen door een deuropening of poort en bereiken zelfs de moeilijkst bereikbare plekken.

Kraan voor compacte ruimte

Minikranen worden veel gebruikt voor het plaatsen van glas of constructies, verplaatsen van bouwmaterialen of andere hijswerkzaamheden in compacte ruimtes. Met de minikraan komen we bijvoorbeeld makkelijk in uw huis of achtertuin.

Hoeflon C6 minikraan

Eén van onze minikranen is een Hoeflon C6 compact crane. Deze kraan is hybride en brandstof aangedreven. De hijscapaciteit is maximaal 2.950 kilo op 2 meter en 210 kilo op een reikwijdte van 14,5 meter. De Hoeflon minikraan is uitgevoerd met een fly-jib en non-marking rubber rupsbanden. De C6 is met zijn afmetingen van 269 × 75 × 170 centimeter bijzonder compact. We vervoeren deze minikraan op elke kraanwagen of op onze BE-combinatie.

Wilt u een minikraan huren?

Met onze minikranen klaren we uw klus snel en doeltreffend. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Elektrisch kraan

Heeft u werkzaamheden inpandig? Moet u aan strenge regels voldoen om geluidsoverlast te beperken? Worden er strenge eisen gesteld aan emissieloos verticaal transport? Is er geen mogelijkheid voor een zware bouwaansluiting? Of wilt u alleen samenwerken met bedrijven die bewust bezig zijn met duurzame transportoplossingen? Wij hebben de oplossing! Wij zijn volledig zelfvoorzienend doormiddel van een accupakket dat dagelijks wordt opgeladen door de groene stroom van ons zonnedak. Wij voeren volledig emissieloos hijswerkzaamheden uit en ook nog eens muisstil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hoeflon C6 elektrisch

10 ton/meter
hijshoogte tot 16 meter